آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

در اینجا ما نوع پخت و نحوه سرو جدید ترین غذا های روز جهان و خواص پزشکی انواع مواد غذایی را معرفی می کند

طبقه بندی موضوعی

آموزش پخت کراکت مرغ و پنیر

چهارشنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۰۱:۲۰ ب.ظ

کراکت مرغ پنیر

سیصدگرم فیله خام مرغ (ترجیحا سینه مرغ) ، نصف پیمانه سویای خیس شده و آب گرفته ، یک عدد پیاز کوچک و سه حبه سیر را توی غذاساز ریخته و روشن میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه ، دوقاشق پودر پنیر پارمزان ، کمی نمک و فلفل سیاه و آویشن ریخته و باز میزنیم تا همه مواد ترکیب و خمیری بشه ، مواد را توی ظرفی دردار ریخته و میذاریم تو یخچال یکی دوساعت بمونه ، درانتها مواد رو از یخچال خارج کرده و با دست خیس به اندازه نارنگی برداشته و کف دست باز میکنیم و یه برش خلالی یا رنده شده پنیر چدار یا گودا یا پنیر پیتزا را وسطش قرار داده و میبندیم و بهش فرم میدیم و توی آرد سفید میغلوطیم ، توی ظرفی دیگه یه تخم مرغ رو با یه قاشق شیر هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد کروکت کاورشده با آرد را توی تخم مرغ زده و بعد با پودر سوخاری میپوشانیم ، وقتی همه آماده شده نوی روغ فراوان و داغ سرخ میکنیم.

نکته: اگر روغن زیاد نباشه قسمتی که از روغن بیرونه ترک میخوره پس حتما توی روغن شناور باشه.

توضیحات: میتونین سویا رو حذف کنین اما بنظر من باسویا خیلی سبکتر میشه یا اینکه بجای سویا سیب زمینی آب پز بریزین ، بجای پنیر پارمزان هم میتونین پنیر خامه ای

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی