طرز تهیه میلانزای ایتالیایی
میلانزای ایتالیایی نام دیگر خوراک شنیتسل آلمانی یا اسکالوپ فرانسوی ست و در امریکای جنوبی :
در آرژانتین و بولیوی و پاراگوئه و اوروگوئه و ونزوئلا و برزیل و مکزیک نیز این خوراک با نام میلانزه یا میلانزا طبخ میشود
بنا به سلیقه و یا ذائقه با سس کچاپ یا انواع دورچین ها مانند پاستا و برنج و سیب زمینی و سبزیجات سرو میشود .
هرچه قطعات نازکتر باشد خوراک لطیفتر است . برای اینکه روغن کف نکند میتوان به جای تخم مرغ از شیر جهت آغشته کردن قطعات گوشت یا مرغ و ماهی استفاده کرد .
سینه یا ران مرغ یا گوساله یا بوقلمون و ماهی و خوک و آهو و ... را از استخوان عاری میکنند و بعد روی سطح صافی با بیفتک کوب کوبیده و صاف میکنند و البته از بوقلمون و ماهی و خوک و گوساله و آهو هم تهیه میشود .
قطعه گوشت مرغ در آرد ساده آغشته و بعد داخل تخم مرغ هم زده مخلوط با پودر سیر و پاپریکا و ادویه های دلخواه و نمک آغشته کرده و بعد در پودر نان خشک و سوخاری مخلوط با ادویه های دلخواه زده و در روغن سرخ میکنند