آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

در اینجا ما نوع پخت و نحوه سرو جدید ترین غذا های روز جهان و خواص پزشکی انواع مواد غذایی را معرفی می کند

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

۰۹
دی

خورشت قیمه بادمجون
تقدیم به همه شما عزیزان.
برای ۵ نفر:
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم
لپه: ۵ قاشق غذاخوری
گوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خورده
بادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد 
زعفران دم شده (برای لپه)
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: ۱/۳ قاشق‌چای‌خوری
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری
.
لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حرارت داده بشه.
شما می‌تونید بادمجون رو فقط سرخ کنید و در هنگام سرو کردن، کنار خورشت قیمت قرار بدید. اما اگه یکبار حرکت من رو بزنید، دیگه همیشه همینجوری درست میکنید. این خورشت با کته ایرانی و یا نون سنگک عالی میشه.
بعد از اینکه بادمجون‌ها سرخ شد، اون‌هارو داخل قابلمه بچینید، بُرش‌های گوجه رو قرار بدید، نصف لیوان آب بریزید تا کامل بپزه. اگه دوست‌داشتید برای کنارش، سیب‌زمینی هم سرخ کنید و حالش رو ببرید.

۰۹
دی

دل سرخ شده
مواد
5 عدد دل بره
1 پیاز 
1 فلفل قرمز
2 فلفل سبز
1 فنجان چای روغن
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پودر فلفل دلمه
نمک
5 پیازچه (برای سالاد)
جعفری (برای سالاد)
سماق(برای سالاد)
نمک (برای سالاد)
طرز تهیه؛
ابتدا دل  را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود . پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم . سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر ، پودر فلفل و نمک  و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو

۰۹
دی

 

نان تخم مرغی کره ای

  مواد لازم:  باترمیلک(85 گرم شیر +
 1 قاشق غذاخوری آب لیمو، مخلوط کنید وبزارید 10 دقیقه بمونه) این شد باترمیلک  تخم مرغ 1 عدد  25 گرم شکر (میتونید کمتر بریزید)  85 گرم آرد همه کاره  1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر  1/4 قاشق چایخوری نمک  20 گرم کره یا مارگارین
به تعداد قالب تخم مرغ  کمی پنیر تازه موزارلا وسوسیس(دلخواه)  برای کنار نان از سس گوجه فرنگی و مایونز استفاده می کنید ... 
میتونید آخر کار کمی پودر آویشن بزنید. 
طرز تهیه :
ابتدا باترمیلک را آماده کنید، بالا توضیح دادم وبزارید کنار 10 دقیقه بمونه.
تخم مرغ وشکر را باهمزن دستی بزنیدتا مخلوط شده و بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک را روی مایه الک کنید بهمراه باترمیلک وخوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود ودر آخر کره آب شده بریزید ومخلوط کنید.
قالب دلخواه را با کره خوب چرب کنید و1/2 از قالب را مایه کیک بریزید(زیاد نریزید) و داخل هر قالب یک تخم مرغ اضافه کنید بهمراه کمی (پنیر وسوسیس یا قارچ و..) دلخواه، وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا کیکها پخته شوند.