آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

در اینجا ما نوع پخت و نحوه سرو جدید ترین غذا های روز جهان و خواص پزشکی انواع مواد غذایی را معرفی می کند

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

۱۱
خرداد

کیک گردویی شکلاتی


3 عدد تخم مرغ 

1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)

1 لیوان شیر 

نصف لیوان روغن مایع 

1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)

1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

1 عدد هویج متوسط

نصف استکان چیپس شکلات

1 استکان گردوی خرد شده 

1.5 لیوان آرد (شما با کنترل بریزید تا قوام مایه کیک مثل فیلم باشد)


تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام خامه برسد خوب هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مواد خشک را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید. گردو و چیپس شکلات را روی تمام قسمتهای کیک بریزید. هویج را ریز رنده کنید و روی کیک بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک طلایی شود بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)

۱۱
خرداد

کیک شکلاتی نگین با فیلینگ خامه و شکلات


مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

شکر نصف پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

آرد یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق م 

وانیل نوک ق چ

پودر کاکائو ۲ ق غ


طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم.

تخم مرغ را همراه شکر و وانیل هم میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.

بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر میپزیم.

♤ من داخل قالب تارت به قطر ۲۳ سانت ریختم و قالب را با روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کردم و بعد حسابی تکون دادم تا آردهای اضافه از قالب خارج شود. برای داخل قالبم خامه قنادی رو فرم دادم یه لایه داخل گودی کیک میکشیم بعد برای لایه روییش هم هم شکلات تخته ای تلخ رو روی حرارت کتری آب کردم و با سه ق روغن مایع مخلوط کردم و روی سطح کیک ریختم.به همین سادگی و خوشمزگی