معرفی و طرز تهیه ی خوراک بادمجان و گوشت قلقلی
خوراک بادمجان و گوشت قلقلی
بادمجان یک کیلوگرم
پیاز یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی متوسط سه عدد
سیب زمینی بزرگ دوعدد
سیر دو تا سه حبه دلخواه
برای گوشت قلقلی
300 گرم گوشت چرخ شده گوساله
1 عدد پیاز بزرگ
جعفری حدود 50 گرم ساطوری
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
نمک، فلفل سیاه، زیره سبز به میزان لازم
برای تهیه سس
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نیم تا یک لیتر آب
بادمجان را پوست گرفته و به صورت طولی برش دهید روی آن نمک پاشیده و حداقل یک ساعت صبر کنید. آب بادمجان را خشک کرده و آن را در روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده ,و سیب زمینی را به صورت طولی بعد از پوست گرفتن برش میدهیم.
جعفری ساطوری شده را با گوشت، پیاز چرخ شده یا رنده شده، آرد سوخاری، ادویجات و نمک و زیره مخلوط میکنیم و آن را به صورت گرد فرم دهید.
از مواد تهیه شده بر روی بادمجان سرخ شده گذاشته و آن را رول پیچ کنید.
برای تهیه سس مواد آن را شامل رب ، روغن و آب را با هم ترکیب کنید.
همانند فیلم مواد را در ظرف چیده و در دمای 200 درجه سانتیگراد بعد از پوشاندن روی ظرف با ورق آلومینیومی به آن اجازه پخت دهید. زمان تقریبی پخت در فر حدود 30 تا 40 دقیقه خواهد بود. این غذا را بر روی اجاق گاز هم در زمان بیشتر و با مقدار آب بیشتر میتوانید تهیه نمایید.