آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

در اینجا ما نوع پخت و نحوه سرو جدید ترین غذا های روز جهان و خواص پزشکی انواع مواد غذایی را معرفی می کند

طبقه بندی موضوعی

زمان مناسب و نامناسب برای خوردن این خوراکی ها

سه شنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۷، ۰۸:۱۱ ب.ظ

زمان مناسب و نامناسب  برای خوردن این خوراکی ها 


موز

ناهار؛ تقویت سیستم ایمنی و مفید برای پوست

شام؛ تشکیل مخاط و اختلال در هضم 


سیب

صبحانه؛ کاهش قند خون و کلسترول

شام؛ دشواری در هضم و افزایش اسید معده


پرتقال

عصرانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم

صبحانه؛ سوزش و تورم معده


سیب زمینی

صبحانه؛ کاهش کلسترول و افزایش مواد معدنی

شام؛ افزایش وزن


شکلات تلخ

صبحانه؛ تولید آنتی اکسیدان، کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی و جوان سازی

شام؛ افزایش وزن


برنج

ناهار؛ افزایش متابولیسم

شام؛ افزایش وزن


شیر

صبحانه؛ هضم سخت  (در صورت فعالیت زیاد مشکلی ندارد)

شام؛ آرامش بدن و خواب راحت


انجیر و زردآلو

صبحانه؛ افزایش متابولیسم و هضم غذا

شام؛ اختلال در هاضمه


مغزها

ناهار؛ کاهش ریسک فشار خون

شام؛ افزایش وزن


گوجه فرنگی

صبحانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم

شام؛ تورم معده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی