آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

در اینجا ما نوع پخت و نحوه سرو جدید ترین غذا های روز جهان و خواص پزشکی انواع مواد غذایی را معرفی می کند

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه مربای کامکوات

دوشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹ ق.ظ

مربای کامکاوات

کامکاوات= ۱ کیلو

شکر= ۱ کیلو

آب لیمو ترش= ۱ ق غ

آب= ۳ لیوان

کامکاوات ها را بشویید و با خلال دندان از چند جا سوراخ کنید، داخل قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کامکاوات ها را داخل آن بریزید و ده دقیقه زمان دهید تا بجوشد و بعد با آب سرد آبکشی کنید، این کار را سه بار تکرار کنید و بعد کامکاوات ها را داخل آب سرد بریزید و چهار ساعت استراحت دهید.

داخل قابلمه ای شکر و سه لیوان آب را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر کاملا حل شود در صورت دلخواه میتونید چند دانه هل هم اضافه کنید من چون طعم خود کامکاوات را دوست دارم اضافه نکردم وقتی شکر کاملا حل شد کامکاوات ها را اضافه کنید و زمان بدید تا بجوشد و غلیظ شود ممکن است یک ساعتی زمان ببرد ولی خودتان باید مدام چک کنید و در آخر آبلیمو را اضافه و حرارت را خاموش کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی