آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

آشپزی نوین

چگونه غذاها ی جدید و خوشمزاه را به راحتی درست کنیم

در اینجا ما نوع پخت و نحوه سرو جدید ترین غذا های روز جهان و خواص پزشکی انواع مواد غذایی را معرفی می کند

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه کیک گردویی شکلاتی

شنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۲:۴۱ ب.ظ

کیک گردویی شکلاتی


3 عدد تخم مرغ 

1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)

1 لیوان شیر 

نصف لیوان روغن مایع 

1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)

1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)

1 عدد هویج متوسط

نصف استکان چیپس شکلات

1 استکان گردوی خرد شده 

1.5 لیوان آرد (شما با کنترل بریزید تا قوام مایه کیک مثل فیلم باشد)


تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام خامه برسد خوب هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مواد خشک را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید. گردو و چیپس شکلات را روی تمام قسمتهای کیک بریزید. هویج را ریز رنده کنید و روی کیک بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک طلایی شود بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی